Informativ & interaktiv internetstatistik – snyggt!

Svenskarna och internet är en trevlig rapport som släpps av .se och som kommer ut varje år. Precis som det låter så handlar den om svenskarna och deras förhållande till internet. Det tradiga med rapporten har vart den form som den tagit. År efter år har den släpps som en tung PDF och åsamkat läsångest.

Nu är det slut på det! Istället för att bara ge ut en PDF detta år så bjuder .se dessutom på en interaktiv form av rapporten. Lösningen är utvecklad Nansen och ger en grymt bra överblick av svenskarnas förhållande till internet över åren vilket ger ett mycket bättre underlag och insikt.

Muy bien!

Internetstatistik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • ElisabethNilsson

    Hej! Kul att du gillar vår interaktiva grafik. Tänkte bara upplysa om att vi tagit ner den tillfälligt då det uppstått frågetecken om ett par av siffrorna. Kommer upp igenom inom ett par dagar. Mvh Elisabeth Nilsson, webbredaktör, .SE

  • Adam Hassan

    Tackar för infon och kommentaren! Ser fram emot återfödelsen :-)

  • http://www.facebook.com/nisse.soderstrom Nisse Söderström

    Jag hann tyvärr inte se presentationen innan den togs ner, men är väldigt intresserad av att se hur den ser ut! I mitt sinne är inte siffrorna det viktiga här (siffror kommer och går lite, 3åringar anväder iPadMinis, 78åringar tweetar socialbidrag osv) men det verkligt roliga är att man ÄNTLIGEN får upp ögonen för intelligent presentationsteknik. Världens godaste kaka kommer ändå stå orörd om den bakas med grå marsipan!