Red Ants process för digital strategier

Red Ant är en digital strategibyrå som är utspridd på några ställen runt om i världen. Kan inte påstå att jag någonsin hört eller sett nått av vad de gjort, men det betyder inte speciellt mycket då det finns många okända stjärnor där ute. Något jag dock sett och som jag gillar skarpt är sättet de jobbar på. Till skillnad från många andra digital byråer som gömmer undan sina processer som om det vore piratguld så visar Red Ant upp sina.

Personligen så håller jag inte med alla delar som de visar upp. Tycker t.ex. att de som många andra, misshandlar ordet strategi. En strategi per definition är långsiktig och bör inte vara beroende av någon tillfällig kanal eller plattform. Ovanpå en strategi kan man lägga ett “tactics” och “operations” lager vilket jag kommer försöka visualisera senare i veckan. Hur som haver, de har även ett whitepaper med hela deras process, absolut läsvärd.

Adios.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...