RegExpa i Google Analytics

Häromnatten satt jag och slet mitt hår när jag skulle RegExpa lite i Google Analytics. Efter ett antal timmar så insåg jag att mina gamla ActionScript 2 kunskaper inte riktigt räckte till och jag begav mig ut på www. Till min besvikelse så fann jag endast sunkiga sidor som beskrev förfarandet och min depression tilltog.

Efter att nästan ha nått gränsen till uppgivenhet så fann jag räddningen. Den kom i form av en fantastisk PDF som hette “Regular-Expressions-Google-Analytics” skriven av fröken Robbin Steiff. Sida för sida går hon igenom olika uttryck och vad de gör på ett pedagogiskt och vacker sätt som gav mig en tår i ögat och till slut så satte jag pricken över i:t.

Min rekommendation, vare sig du vill lära dig RegExpa eller inte, ladda ner.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...