Så klantigt Nike och Stadium…

För cirka tre veckor sedan så strosade jag omkring på Stadium i jakt på ett par matchande löparbyxor till min inköpta skor från Sportamore (yes nu gillar jag de). Plötsligt så avbryter två späda röster mina tankar:

Späd röst nr 1: -Let’s lock it!
Späd röst nr 2: -No that’s mean.
Späd röst nr 1: -It’ll be fun!

Jag vänder mig om och ser två småglin som inte nått målbrottet än, pillandes på en stor installation som Nike satt upp i butiken.

NIke på Stadium

Efter att de två vandalerna gett sig iväg går jag fram för att se vad de egentligen gjort och det är helt jä-la otroligt. Bilderna talar för sig själva.

Låst IpadLåst Ipad

Så Nike har valt att satsa lite extra på deras Nike+ kollektion där de har olika produkter som kan kopplas upp mot nätet och samlar all information i en app. Men istället för att få appen demad så ser man nu trynena på två ungar så bestämde sig för att låsa iPaden istället. Fantastiskt kul och hatten av till de små liven som gjorde min dag. Och Nike, skäms!

NIke låst iPad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...