Så registrerar du flera Twitterkonton på samma mailadress

Att skapa flertalet Twitterkonton till ditt företag eller till dig själv kan ha sina fördelar, speciellt om du behöver testa funktionalitet. Men att behöva skapa och hålla reda på flertalet e-postkonton är inte bara omständigt men även tidskrävande. Genom att använda sig av Gmail och ett litet knep så blir det möjligt att registrera flera Twitterkonton på en och samma adress. Så här gör du:

  1. Öppna ett Gmail-konto.
  2. När du väl har registrerat ditt konto så lägger du till “+valfritt” efter namnet men före @-tecknet. Har du till exempel adressen adam@gmail.com så registrerar du Twitterkonto 1 på adam@gmail.com, Twitterkonto 2 på adam+1@gmail.com, Twitterkonto 3 på adam+2@gmail.com och så vidare..

All korrespondens ifrån de olika Twitterkonton kommer att hamna i samma låda, adam@gmail.com. Svårare än så är det inte.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • Kalle

    BLIR MASSINVANDRINGEN NYVALETS HUVUDFRÅGA? Anna Kinberg Batra kommer nu få uppdrag att leda Moderaterna till nya framgångar och med sig har hon analysen varför det gick så dåligt för M i valet. Att få tillbaka de 10 procenten som flydde över till SD blir det första Moderaterna få ta itu med och då handlar det inte längre om att driva en “öppna våra hjärtanspolitik” som leder till ytterligare väljarflykt. Detta vet Moderaterna, men frågan är om de övriga partierna i alliansen ställer upp på det. Folkpartiets Björklund kan säkert ställa upp på en nedtonad massinvandring för att vinna valet, men frågan är hur viljan är hos KD, Centern och deras övriga medarbetare som i praktiken vill ha ökad massinvandring till Sverige. Vi får nu se om Alliansen är så smarta så att de öppnar sina hjärtan för att diskutera invandringspolitiken med SD. Om annat så kommer valet få samma utgång som sist.

  • caleb

    håller med