Smartaste Captcha lösningen hittills

Att fylla i captchor är ofta ett tråkiga steg i de flesta processer idag. En lösning där identifikationen av oss som människor sker på automatik verkar inte heller vara på gång. Men nu finns det en genomtänkt lösning som i alla fall gör captchorna lite roligare att handskas med.

Det är företaget Solve Media som kommit på denna genomtänkta lösning. Genom att integrera annonser eller banners med captchorna får vi inte bara en roligare yta att interagera med men dessutom får företagens budskap och banners en högre igenkänning och CTR. Detta är nytta förenat med nöje i sin finaste form. Ta er en titt.

 

Solve Media from Solve Media on Vimeo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  • http://www.mkse.com/ Martin Edenström

    Men Captcha har ju en av de mest briljanta crowdsourcing for good uppläggen någonsin. Varje ord du skriver in hjälper alla scannande datorer digitalisera bibliotek. Det är orden datorn inte känt igen som Captcha skickar upp för människan att tolka.
    Dessutom kändes ovan väl uppenbart kommersiellt gångbart för Solve. Dvs. raka motsatsen till Captchas ädla syfte.

  • Adam Hassan

    Jag fastande ju för det kommersiella syftet! Men så döljer jag ett par horn under mitt hår också. Hade ingen aning om det ädla syftet faktiskt, där fyllde du en kunskapslucka hos mig och det bockar och tackar jag för. Hehe det skapar dock stora frågetecken kring vilka böcker som faktiskt scannas in, har fått en hel del skumma Captchor.